(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Zamonaviy mehnat bozorida ishga bo‘lgan qiziqishning so‘nishi — bu oddiy dangasalik emas, balki chuqur psixologik jarayon bo‘lib, u professional yanish (burnout), stagnatsiya yoki qadriyatlar to‘qnashuvi kabi sabablarga bog‘liq bo‘lishi mumkin. Ushbu maqolada motivatsiya inqirozining asl sabablari ilmiy va amaliy nuqtayi nazardan tahlil qilinadi. O‘quvchilar ruhiy holatni tiklash, ish unumdorligini qayta shakllantirish va karyera davomida muvozanatni saqlash bo‘yicha samarali psixologik strategiyalar hamda amaliy tavsiyalar bilan tanishadilar."