(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilarda kasbiy o‘zini anglash jarayonining psixologik xususiyatlari, kasbiy shakllanish omillari hamda qiziqish va qobiliyatning kasb tanlashdagi ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va psixologning kasbiy o‘zini anglashni rivojlantirishdagi roli tahlil qilinadi.