(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2025)
Мақолада рақамли технологиялар асосида банк хизматларини рақамлаштиришнинг иқтисодий-ижтимоий аҳамияти хусусида фикр юритилган. Хорижий давлатларда банк тизимининг рақамли трансформацияси, уларнинг ҳудудларни иқтисодиёт-ижтимоий ривожлантириш, соҳа ва тармоқларни рақамлаштириш борасидаги тажрибалари таҳлил қилинган. Рақамли банк хизматларини оммалаштиришнинг устувор йўналишлари бўйича амалий тавсиялари ишлаб чиқилган.