MAKTABGACHA TA’LIM JARAYONIDA TARBIYALANUVCHILARNING IJODIY FIKRLASHINI RIVOJLANTIRISHNING INNOVATSION TEXNOLOGIYALARI. (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu tezisning maqsadi maktabgacha ta’lim jarayonida tarbiyalanuvchilarning ijodiy fikrlashini rivojlantirishning innovatsion texnologiyalarini aniqlash va tahlil qilishdir. Shu maqsadda quyidagi vazifalar belgilangan: ijodiy fikrlash tushunchasini pedagogik nuqtai nazardan aniqlash, maktabgacha ta’limda qo‘llaniladigan innovatsion metod va texnologiyalarni o‘rganish va ularning bolalarning ijodiy rivojlanishiga ta’sirini tahlil qilish.