ЗАМОНАВИЙ ЖАМИЯТДАГИ ИЖТИМОИЙ МУАММОЛАРНИ БАРТАРАФ ЭТИШДА ИЖТИМОИЙ РЕКЛАМАНИНГ ЎРНИ ВА АҲАМИЯТИ. (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Мақолада ижтимоий реклама тушунчасининг назарий жиҳатлари, унинг халқаро амалиётдаги (ПСА) ва Ўзбекистон қонунчилигидаги талқини қиёсий ўрганилган. Шунингдек, ушбу феноменнинг илмий жиҳатдан етарлича тадқиқ этилмаганлиги ва уни тизимли ўрганишнинг долзарблиги асослаб берилган. Ижтимоий реклама ҳаммага ва ҳар бир бир кишига қаратилганлиги. Шу сабабли ижтимоий рекламалардан тўлиқ ҳолатда жамият аъзоларини ижтимоий жараёнларга жалб қилиш инструменти сифатида фойдаланилишда ҳам муҳим аҳамиятга эга эканлиги таъкидланган.