PAXTA TO‘QIMACHILIK KLASTERLARI SAMARADORLIGINI OSHIRISH MASALALARI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Paxta-to‘qimachilik klasterlari ishlab chiqarish quvvatlarini kengaytirish, qayta ishlash sanoatini rivojlantirish va tayyor mahsulot eksportini oshirishga qaratilgan strategik chora-tadbirlar Paxta-to‘qimachilik klasterlari samaradorligini oshirish masalalari yoritilgan.