DORIVOR CHAKANDANING ZARARKUNANDALARI BIOEKOLOGIYASI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur maqolada chakanda dorivor  o‘simligining asosiy zararkunandalari  bioekologiyasi to’g’risida malumotlar keltirilgan bo’lib, chakanda dorivor o‘simligiga asosan chakanda pashshasi, jiyda bargo‘rari, shilimshiqqurtlar, tunlamlar, chakanda o‘simlik biti,  shiralar  jiddiy zarar keltirishi aniqlangan.