SUG‘URTA XIZMATLARI RAQOBATBARDOSHLIGINING IQTISODIY MOHIYATI VA O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur tezisda sug‘urta xizmatlari raqobatbardoshligining iqtisodiy mohiyati, uning shakllanish omillari hamda o‘ziga xos xususiyatlari ilmiy jihatdan tahlil qilingan. Shuningdek, sug‘urta bozorida raqobat muhitini rivojlantirishning asosiy yo‘nalishlari va ularning milliy iqtisodiyotdagi ahamiyati yoritilgan.