INGLIZ TILI DARSLARIDA TALABALARNI HAYOTIY KOMMUNIKATIV VAZIYATLARGA TAYYORLASHDA SPEECH ACT MASHQLARINING O’RNI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu maqolada speech act, speech act mashqlarining ta’limdagi o’rni haqida ma’lumot berilgan.