BOLALARNING AQLIY RIVOJLANISHINING INDIVIDUAL XUSUSIYATLARINI ANIQLASH (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur maqolada bolalarning aqliy rivojlanishining individual xususiyatlarini aniqlash masalalari yoritiladi. Bolalarning intellektual rivojlanish darajasi, bilish jarayonlari, qobiliyatlari va psixologik holatlari tahlil qilinadi. Shuningdek, pedagog va psixologlar tomonidan qo‘llaniladigan diagnostik usullar va individual yondashuvning ahamiyati ochib beriladi.