BOLALARDA STRESSNI KAMAYTIRISH VA TAʼLIM JARAYONIDA QOʻLLAB-QUVVATLASHNING PSIXOLOGIK USULLARI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu maqolada bolalarda stress va tanglik holatlarining yuzaga kelish sabablari, ularning psixologik xususiyatlari hamda oldini olishning muhim vazifalari yoritiladi. Bolaning ruhiy salomatligini saqlashda oila, maktab va psixolog hamkorligining ahamiyati ochib beriladi hamda amaliy tavsiyalar taqdim etiladi.