YOSHLARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASH HAMDA OILADAGI MASʼULIYAT HISSINI OSHIRISH MASALALARI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur maqolada yoshlarni oilaviy hayotga tayyorlash, ularda oilaviy qadriyatlarni shakllantirish va mas’uliyat hissini oshirish masalalari yoritiladi. Oila qurishga psixologik tayyorgarlik, o‘zaro hurmat, muloqot madaniyati hamda tarbiyaviy omillarning ahamiyati tahlil qilinadi.