BOSHLNANG’ICH SINF O’QUVCHILARIDA MUSTAQIL FIKRLASHNI RIVOJLANTIRISH METOD VA USULLARI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur dokladda boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida mustaqil fikrlash ko‘nikmalarini rivojlantirishning pedagogik asoslari, samarali metod va usullari tahlil qilingan. Shuningdek, o‘quvchilarning mustaqil fikrlash faoliyatini shakllantirishda zamonaviy pedagogik texnologiyalar, interfaol metodlar va didaktik o‘yinlarning o‘rni yoritilgan.