OILADA OTA-ONALARNING MUHIM VAZIFALARI HAMDA BOLA TARBIYASIDA PSIXOLOGIK YONDASHUVLAR (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu maqolada oilada ota-onalarning farzand tarbiyasidagi o‘rni, ularning asosiy vazifalari hamda bola shaxsini shakllantirishda muhim bo‘lgan psixologik yondashuvlar haqida fikr yuritiladi. Shuningdek, zamonaviy sharoitda bolalar bilan to‘g‘ri muloqot qilish, ularning ehtiyojlarini tushunish va sog‘lom muhit yaratish masalalari yoritiladi.