KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARNI PSIXOLOGIK HOLATINI OʻRGANISHNING ASOSIY JIHATLARI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi bolalarning psixologik holatini o‘rganishning asosiy jihatlari, ularning ruhiy rivojlanish xususiyatlari hamda diagnostika usullari yoritiladi. Shuningdek, bu yosh davrida uchraydigan psixologik muammolar va ularni aniqlash hamda bartaraf etish yo‘llari tahlil qilinadi.