YORDAMCHI SO‘Z TURKUMLARINI O‘QITISH (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur maqolada yordamchi so'z turkumlarini o'qitishning nazariy va amaliy asoslari, o'quvchilarda bilim, ko'nikma va malakalarni shakllantirish metodlari tahlil qilingan. Yordamchi so'zlarning grammatika va nutq funksiyalari, ular orgali gap tuzilishini va mantiqiy bog'lanishni tushuntirishning samarali usullari yoritilgan.