VODOROD ENERGETIKASI: KELAJAK YOQILG‘ISI VA UNING AHAMIYATI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu ishda vodorod energetikasining insoniyat kelajagidagi o‘rni, uni olishning oddiy usullari va kundalik hayotimizga qanday kirib kelishi haqida so‘z boradi. Maqolada vodorodning ekologik tozaligi, uni saqlashdagi qiyinchiliklar va O‘zbekiston sharoitida ushbu sohani rivojlantirish imkoniyatlari oddiy va tushunarli tilda bayon etilgan. Shuningdek, vodorodning boshqa yoqilg‘ilardan farqi va afzalliklari tahlil qilinadi.