KRIPTOBIRJA PLATFORMASIDA OPERATSION JARAYONLARNI AVTOMATLASHTIRISH VA HISOBGA OLISHNING FUNKSIONAL MEXANIZMINI SHAKLLANTIRISH (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur maqolada kripto birja platformasida operatsion jarayonlarni avtomatlashtirish va hisobga olishning funksional mexanizmlarini  o`rganish hamda mavjud muammolarga taklif berishga qaratilgan. Maqolada kripto birja platformasida operatsion jarayonlarni avtomatlashtirish samaradorligiga ta`sir etuvchi omillar tahlil qilinib, tezkor to`lovlarni amalga oshirishni yanada takomillashtirish bo`yicha optimallashtirish yondashuvi ishlab chiqilgan.