KRIPTOBIRJA PLATFORMASINING FUNKSIONAL ARXITEKTURASI VA JORIY ETISH BOSQICHLARI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur maqolada kripto birja platformalarining funksional arxitekturasi va ularni joriy etish bosqichlari tahlili qilingan. Kripto birja platformasining samarali ishlashi kriptoaktivlar savdosini amalga oshirish, foydalanuvchilar xavfsizligi, tezkor va shaffof moliyaviy muhitni ta’minlashdagi kompleks texnologik tizim faoliyati yoritib berilgan.