KIKBОKS SPORT TURINI RIVOJLANTIRISHGA ZAMONAVIY YONDASHUV USULLARI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu maqolada kikboks sport turini yanada rivojlantirishning muhim tomonlari va usullari ko‘rib chiqilgan.