BO‘LAJAK INGLIZ TILI O‘QITUVCHILARINING PRODUKTIV NUTQIY KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISHNING SHART SHAROITLARI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu tezisda bo‘lajak ingliz tili o‘qituvchilarining produktiv nutqiy kompetensiyasini rivojlantirishning zamonaviy maqsad, mazmun va texnologiyalarini takomillashtirish, oliy ta'lim muassasalarida chet tilini o‘qitish metodikasini shakllantirish, amaliyotda to‘plangan an'anaviy va xorijiy tajribalarni umumlashtirish, ta'lim jarayonini samarali tashkil etish haqida ma'lumot berilgan.