KICHIK MAKTAB YOSHI DAVRIDA PSIXIK RIVOJLANISH XUSUSIYATLARI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Tezisda  kichik maktab yoshi davridagi bolalarning psixik rivojlanish xususiyatlari va ushbu bosqichning shaxs shakllanishidagi ahamiyati yoritilgan. Tadqiqot davomida yetakchi faoliyatning o‘yindan o‘qishga o‘tishi, ixtiyoriy diqqat, mantiqiy xotira va nutqning rivojlanishi tahlil qilinadi. Shuningdek, kichik maktab yoshidagi inqirozlar va bolaning ijtimoiy muhitga moslashuv jarayonidagi psixologik o‘zgarishlar haqida so‘z yuritiladi.