OʻQUVCHILARNING RUHIY HOLATI BILAN SAMARALI ISHLASHDA TRENING MASHGʻULOTLARINING OʻRNI VA AHAMIYATI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilarning ruhiy holatini barqarorlashtirishda trening mashg‘ulotlarining o‘rni, ularning psixologik ahamiyati hamda ta’lim jarayonidagi samaradorligi yoritiladi. Shuningdek, treninglar orqali o‘quvchilarda muloqot, o‘ziga ishonch va emotsional barqarorlikni rivojlantirish masalalari tahlil qilinadi.