O’SMIRLIK DAVRI PSIXOLOGIYASINING OʻZIGA XOS XUSUSIYATLARI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur maqolada o‘smirlik davrining psixologik xususiyatlari, ushbu davrda yuz beradigan emotsional va ijtimoiy o‘zgarishlar hamda shaxs shakllanishining muhim jihatlari yoritiladi. Shuningdek, o‘smirlarning ruhiy rivojlanishida oila, maktab va ijtimoiy muhitning ahamiyati tahlil qilinadi.