RAQAMLI TA’LIM MUHITINING BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARDA METAKOGNITIV KO‘NIKMALARNI SHAKLLANTIRISHGA TA’SIRI (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2025)
Tezisda raqamli ta’lim muhitining bo‘lajak o‘qituvchilarda metakognitiv ko‘nikmalarni rivojlantirishdagi roli va samaradorligi tahlil qilinadi.