RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH ORQALI AVTOMOBIL YUK TASHUV JARAYONINI TAKOMILLASHTIRISH (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2025)
Ushbu maqola avtomobil transportini tashkil etish muammosiga va bu jarayonni optimallashtirish usullariga bag‘ishlangan. Avtomobil transporti orqali yuk tashishning har qanday shakli potentsial xizmat ko’rsatuvchi provayderlarni qidirishni o‘z ichiga oladi.Ushbu maqolada mijoz tomonidan xizmat ko‘rsatuvchi provayderlarni qidirishda talab qilinadigan asosiy vazifalar doirasi yoritilgan. Ushbu jarayonning kuchli va zaif tomonlari aniqlangan va mijoz duch keladigan muammolarni amalga oshirish va hal qilish g‘oyalari taklif qilingan.